Ποιοι Είμαστε

Το myPerfectCV σίγουρα δεν είναι άλλη μία αυτοματοποιημένη πλατφόρμα δημιουργίας βιογραφικών. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι εξατομικευμένες στις ανάγκες του καθενός. Στόχος μας, η παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα της σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, συνοδευτικής επιστολής & προετοιμασίας συνέντευξης.

Η καλύτερη παρουσίαση του εαυτού σας, που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να πετύχετε στην αγορά εργασίας!

Το myPerfectCV δημιουργήθηκε μόλις το 2014. Έχοντας ως background αρχικές σπουδές στην Πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και αργότερα μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση από το Imperial College Business School με εξειδίκευση στην ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και στη σύνταξη βιογραφικού, η ιδέα δεν άργησε να έρθει!

Ενσωματώσαμε στο myPerfectCV τη μεθοδολογία σύνταξης βιογραφικού βάση των προτύπων του Imperial College & των μεγαλύτερων πολυεθνικών ανά τον κόσμο, στις οποίες εργαστήκαμε για έτη.

Μέχρι τώρα, έχουμε συντάξει βιογραφικά για διευθυντικά και μη, στελέχη σε όλα τα κλιμάκια της ιεραρχίας σε διαφόρους τομείς. Χρηματοοικονομικών, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, ενέργειας, ναυτιλίας, τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, υγείας και στον τομέα των διαγωνισμών δημοσίου.

Μέσα από το myPerfectCV, έχουμε δημιουργήσει βιογραφικά για ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών στον τομέα της εκπαίδευσης (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, καθηγητές γυμνασίου, λυκείου, μουσικής και ξένων γλωσσών), στον τομέα της ιατρικής (ιατροί, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), στον τομέα της παροχής νομικών υπηρεσιών (δικηγόροι, νομικοί σύμβουλοι), στον τομέα των τεχνών (επιμελητές τέχνης, υπάλληλοι μουσείων), στο τομέα των πωλήσεων, (πωλητές και υπεύθυνοι καταστημάτων), στον τομέα του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων, στις τουριστικές υπηρεσίες και χώρους εστίασης, σε μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, στο τομέα των μεταφορών, (οδηγοί και μεταφορείς), σε γραμματειακούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Αυτό που ξέρουμε στα χρόνια της εμπειρίας μας, αυτό που μάθαμε στα χρόνια μας στις πολυεθνικές, είναι πως μεγαλύτερη σημασία από όλα έχει ο τρόπος που εσύ παρουσίαζεις τον εαυτό σου! Και σ’ αυτό ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτύχετε σε κάθε νέο σας βήμα!

Με εκτίμηση,
Ρ. Κουκιά