Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

Η συνοδευτική επιστολή παρουσιάζει στον μελλοντικό εργοδότη το ποιος είσαι και εξηγεί τι ακριβώς επιδιώκεις μέσα από μια συγκεκριμένη θέση εργασίας. Είναι μια ευκαιρία για σένα να δείξεις ότι καλύπτεις τα βασικά κριτήρια για τη θέση και να παρουσιάσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, ώστε να τραβήξεις την προσοχή του αναγνώστη και να αναζητήσει στο βιογραφικό σου επιπλέον πληροφορίες.

Το συστατικό επιτυχίας μιας συνοδευτικής επιστολής

Η έξυπνη συνοδευτική επιστολή συνδέεται άμεσα με τις ανάγκες του αναγνώστη, δηλαδή τι ακριβώς χρειάζεται να ξέρει ο εργοδότης. Για να το πετύχεις αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσεις πλήρως:

  • τις αρμοδιότητες τις θέσης εργασίας
  • τις δεξιότητες και την εμπειρία που αναζητεί ο εργοδότης
  • τις λεπτομέρειες και τα ειδικά θέματα που πρέπει να απαντηθούν μέσα από τη συνοδευτική επιστολή, όπως απαιτούνται από την αίτηση για τη θέση

Πως να διαφοροποιήσεις τη συνοδευτική επιστολή σου

Ο ρόλος της συνοδευτικής επιστολής είναι να εισάγει τον αναγνώστη στο βιογραφικό σου, το οποίο επισυνάπτεται σε αυτή. Η επιστολή περιλαμβάνει συμπληρωματικές πληροφορίες για εσένα, οι οποίες δεν παρουσιάζονται στο βιογραφικό σου και απαντούν στο ερώτημα «Γιατί είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος για αυτή τη θέση εργασίας;». Πρέπει λοιπόν να αποφύγεις τις επαναλήψεις!


Το myperfectCV συντάσσει μαζί με το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σου ώστε να σου εξασφαλίσει την επιτυχία. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσένα είναι να μας ενημερώσεις για τη θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρεσαι και να απαντήσεις online στις συμπληρωματικές ερωτήσεις που αφορούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Εμείς πραγματοποιούμε την απαιτούμενη έρευνα για τη θέση εργασίας και την εταιρία στην οποία απευθύνεσαι και συντάσσουμε την συνοδευτική επιστολή σου.


Απόκτησε τη συνοδευτική επιστολή που συμπληρώνει το βιογραφικό σου.

Επέλεξε το πακέτο Cover Letter για να αποκτήσεις συνοδευτική επιστολή που να ταιριάζει με το βιογραφικό σου και τη θέση που επιθυμείς ή το πακέτο Get Ready που εκτός από τη συνοδευτική επιστολή, σου δίνει επιπλέον ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα!

Cover Letter39 €

Αγόρασε το!
  • επεξεργασία δεδομένων και σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
  • σύγχρονο, δομημένο template
  • εξατομικευμένο περιεχόμενο στη θέση εργασίας που επιθυμείς
  • αρχείο word με δυνατότητας πλήρους επεξεργασίας
  • επιλογή γλώσσας (Ελληνικά / Αγγλικά)

Αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο hello@myperfectcv.gr ή στο 211.850.3357 ώστε να βρούμε έναν εναλλακτικό τρόπο για να προχωρήσουμε μαζί στην υπηρεσία για την οποία ενδιαφέρεσαι!