Υπηρεσιες

Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

Η δημιουργία του τέλειου βιογραφικού σε βοηθά να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας. Το τέλειο βιογραφικό αποτελεί μια γραπτή παρουσίαση του εαυτού σου και «πουλά» τις ικανότητες σου με τον καλύτερο τρόπο, αφού είναι προσαρμοσμένο στην θέση εργασίας την οποία επιθυμείς. Το myperfectCV σε βοηθά να αποκτήσεις το τέλειο βιογραφικό με 3 απλά βήματα: εσύ συμπληρώνεις online την αντίστοιχη φόρμα, εμείς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνεις, συντάσσουμε το βιογραφικό σου και σου το αποστέλλουμε με email.


Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

Η συνοδευτική επιστολή είναι μια ευκαιρία να παρουσιάσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τους στόχους σου στον μελλοντικό εργοδότη ώστε να τραβήξεις την προσοχή του και να διαβάσει το βιογραφικό σου. Μια έξυπνη συνοδευτική επιστολή «συνοδεύει» το βιογραφικό σου συμπληρωματικά χωρίς να επαναλαμβάνει τις ίδιες πληροφορίες. Το myperfectCV, συντάσσει για εσένα μαζί με το βιογραφικό σου, και την αντίστοιχη συνοδευτική επιστολή.

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

Προετοιμασία για Συνέντευξη

Προετοιμασία για Συνέντευξη

Αφού αποκτήσεις το τέλειο βιογραφικό με τη συνοδευτική επιστολή, έχεις καταφέρει να ξεχωρίσεις και καλείσαι να προετοιμαστείς για την συνέντευξη. Η επιτυχημένη συνέντευξη απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και λεπτομερή έρευνα για την εταιρεία και τη θέση εργασίας που επιθυμείς. Το myperfectCV πραγματοποιεί την απαιτούμενη έρευνα και σε προετοιμάζει μέσα από workshops, mock interviews και phone interviews για την επιτυχία.